Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Vragen? Wij helpen u graag.
+31 (0)318 - 54 50 45

Markware voorbeelden

Wilt u zien welke vormen van eenvoudige documentbeveiliging Markware aanbiedt, klik dan op voorbeelden.  Wilt u meer weten over andere en specifiekere vormen van documentbeveiliging, neem dan contact met ons op.

Om u een indruk te geven hoe uw logo eruitziet als watermerk, kunt u eenvoudig een afbeelding uploaden. Klik op ‘Uw logo als watermerk’.

Hieronder ziet u een drietal voorbeelden van documentbeveiliging door diverse druktechnieken.
Voor andere oplossingen kunt u contact met ons opnemen.

Watermerk

Een watermerk is al eeuwenoud. Het gaf een document aanzien en tegelijkertijd vertrouwen. Lange tijd was een briefpapier met eigen watermerk slechts voorbehouden aan organisaties met een groot papierverbruik. Een watermerk kon namelijk alleen worden aangebracht tijdens de papierproductie. Bij Markware kunt u echter al beschikken over een eigen watermerk vanaf slechts 1000 vel A4, dankzij een uniek, gepatenteerd procedé.

Folie präge

Door gebruik te maken van een flinterdunne, glimmende metallic folie als ‘drukkleur’, die min of meer in het papier wordt gedrukt, zorgt u ervoor dat uw documenten niet kunnen worden gekopieerd of gescand. De reflectie van de folie zorgt namelijk voor een weerkaatsing. Mocht er al een kleur worden gescand, dan nog is deze niet metallic.

Präge

Een präge is een soort reliëfstempel die (met of zonder toevoeging van een drukkleur) ervoor zorgt dat uw logo (of tekst) als het ware op óf in het papier komt te liggen. Hoe dik erbovenop of hoe ver in het papier is afhankelijk van de stempel en het soort (en dikte van het) papier. Ook deze vorm van beveiliging is niet te kopiëren of te scannen.

Vraag onze gratis map met
voorbeelden en prijzen aan.

Aanvragen

Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Tegenwoordig worden allerlei documenten via e-mail verstuurd. Ook waardevolle. U print ze uit en zet uw handtekening. Waaronder? Een logo is simpel te downloaden en een vals document dus zo gemaakt. Bij Markware kunnen zowel grote als kleine ondernemingen hun drukwerk voorzien van een beveiligingskenmerk, zoals een präge (reliëf), foliepräge of zelfs een watermerk. Al vanaf 1000 stuks. En dat is uniek. Markware biedt u deze mogelijkheden tegen scherpe prijzen.

 
Niels Bohrstraat 36
6716 AM Ede

Telefoon +31 (0)318 - 54 50 45

info@markware.nl