Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Vragen? Wij helpen u graag.
+31 (0)318 - 54 50 45

    Disclaimer

    Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite door Markware de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. Markware staat niet in voor de actualiteit en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie.

    Het is mogelijk dat via de website van Markware toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden/ter beschikking worden gesteld. Markware kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op deze websites en/of pagina's.

    Het is, behoudens na verkregen nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Markware BV, niet toegestaan om de op deze website en onderliggende pagina's weergegeven gegevens c.q. informatie voor commerciële doeleinden op te slaan in een elektronisch systeem, te downloaden, over te dragen, te printen, of anderszins te reproduceren.

    Markware kan informatie op deze website zonder vooraankondiging wijzigen.

Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Tegenwoordig worden allerlei documenten via e-mail verstuurd. Ook waardevolle. U print ze uit en zet uw handtekening. Waaronder? Een logo is simpel te downloaden en een vals document dus zo gemaakt. Bij Markware kunnen zowel grote als kleine ondernemingen hun drukwerk voorzien van een beveiligingskenmerk, zoals een präge (reliëf), foliepräge of zelfs een watermerk. Al vanaf 1000 stuks. En dat is uniek. Markware biedt u deze mogelijkheden tegen scherpe prijzen.

 
Niels Bohrstraat 36
6716 AM Ede

Telefoon +31 (0)318 - 54 50 45

info@markware.nl