Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Vragen? Wij helpen u graag.
+31 (0)318 - 54 50 45

    Over ons

    Het merendeel van onze communicatie vindt plaats via digitale media. Talloze documenten, ook zeer waardevolle, worden verstuurd via e-mail. Je print ze uit en voor je het weet heb je al een handtekening gezet. Waarom zou je ook twijfelen aan de echtheid van een document, als er een origineel logo op staat?

    Misbruik en vervalsing is een kinderspel geworden. Daarom is drukwerkbeveiliging tegenwoordig belangrijker dan ooit. En beveiligen kun je op veel manieren, van onzichtbare en gecodeerde kenmerken, tot en met het eeuwenoude watermerk. En deze laatste techniek is nu ook bereikbaar voor kleine organisaties. Je hoeft dus niet gelijk honderdduizend vel briefpapier te laten drukken. Een eigen watermerk kan bij Markware  al vanaf 1000 vel A4.

    Maar ook andere vormen, zoals het aanbrengen van een präge (reliëf) of foliepräge, wel of niet in combinatie met een watermerk, behoren tot de mogelijkheden.

    Bij Markware zijn wij dankzij een uniek procedé als geen ander gespecialiseerd in het vervaardigen van een eigen watermerk in allerlei soorten documenten.

Vraag onze gratis map met
voorbeelden en prijzen aan.

Aanvragen

Beveiligd drukwerk voor grote en kleine merken.

Tegenwoordig worden allerlei documenten via e-mail verstuurd. Ook waardevolle. U print ze uit en zet uw handtekening. Waaronder? Een logo is simpel te downloaden en een vals document dus zo gemaakt. Bij Markware kunnen zowel grote als kleine ondernemingen hun drukwerk voorzien van een beveiligingskenmerk, zoals een präge (reliëf), foliepräge of zelfs een watermerk. Al vanaf 1000 stuks. En dat is uniek. Markware biedt u deze mogelijkheden tegen scherpe prijzen.

 
Niels Bohrstraat 36
6716 AM Ede

Telefoon +31 (0)318 - 54 50 45

info@markware.nl